PVC stolarija

Kako povećati izolaciju kuće i kako smanjiti utrošak energije?

Svi PVC elementi se proizvode u različitim oblicima i bojama. Pa tako se PVC prozori uglavnom proizvode kao jednokrilni ili dvokrilni, dok se slabo primenjuju klizni, koji uglavno služe pri zastakljivanju balkona. 

Prednosti PVC stolarije:

- Laka za ugradnju
- Odličan zvučni i toplotni izolator
- Sprečava stvaranje vlage i kondenzaciju
- Jednostavna za održavanje
- Povoljna cena 

Održavanje

Održavanje PVC stolarije će vam pored novca uštedeti i vreme. Ova stolarija ne zahteva farbanje i lakiranje, neće nikada istruliti ili se deformisati. Profili PVC prozora i vrata se čiste krpom i vodom, dok za čišćenje prozora možete koristi standardna hemijska sredstva.

PVC prozori i vrata pružaju savršen balans između energetske efikasnosti i udobnog života. Visoko kvalitetna PVC stolarija je odlično rešenje za poboljšanje kvaliteta vašeg životnog prostora. PVC stolarija pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, visoku sigurnost. Po svim ispitivanjima oko 40% gubitka toplote u domovima je zbog loše stolarije. Tako da se vrlo brzo po računima može videti ušteda, ugradnjom PVC prozora i vrata.

Isto tako, PVC vrata mogu se koristiti kao sobna, ulazna ili terasna. PVC stolarija ima dug vek trajanja i otporna je na sve vremnske uslove.