PVC vrata

Od dobrih i kvalitetnih vrata se očekuje da zadržavaju toplotu u vašem domu, spreče prodor vlage, smanje buku… Najbolji izbor na tržištu, a koji ispunjava gornje kriterijume su -.PVC vrata.

Svojom širokom primenom u  građevinarstvu PVC vrata su uspela da promene predrasude koje su postojale o PVC materijalu kao nekvalitetnom. Vremenom su se pokazala kao vrlo isplativa investicija zbog uštede energije, lakog održavanja i pre svega lake i jednostavne ugradnje. Pored ekonomskog faktora, koji je mnogima presudan, PVC vrata su se pokazala i kao veoma sigurna i bezbedna i budite uvereni da će  čuvati vaš dom od bilo kakvog nasilnog ulaska.

Zašto baš PVC vrata?


Vrata od drveta vremenom propadnu, izviju se, što dovodi do gubitka''' . Ugradnjom PVC vrata sigurno nećete imati takvih problema, jer su veoma otporna na atmosferske uticaje, obezbeđuju zvučnu izolaciju i zaštitu od vlage i kondenzacije. 

PVC vrata su veoma jednostavna za održavanje, a vek trajanja im je praktično neograničen. PVC vrata se izrađuju kao jednokrilna i dvokrilna, a mogu se ugraditi u stambene objekte, sobe, kuće, terase, balkone, potkrovlja, podrume. 

Mogu biti različitih dezena, boja, oblika, i veoma lepo se uklapaju u estetski izgled vašeg enterijera ili eksterijera. Prednost PVC vrata:

1. Neograničen vek trajanja
2. Dobra toplotna svojstva 
3. Relativno niska cena 
4. Spojevi elemenata vareni tako da celi element čini praktično jednu celinu
5. Lako održavanje.