15. 2. 2018.

Ušteda na PVC i ALU stolariji i to... ovih dana...

Tema ovog posta je opet novac tj. kako da ga sačuvate (i potrošite na nešto drugo)! Neko će reći da sam preterao, da sam o tome pisao i da samo mislim na pare i da umesto toga treba da se bavim istraživanjem, poređenjem, davanjem saveta vezanih za PVC i ALU stolariju, a ne da reklamiram svoj tvrdičluk.


Ipak, post je domenu traženog jer daje veoma korisnu informaciju: daje savet kako da uštedite na svemu što se tiče PVC stolarije, a da dobijete vrhunski proizvod i uslugu: bilo da su u pitanju PVC prozori, PVC vrata, komarnici za prozore ili nešto peto.

Da vaša prasica bude lepa i uhranjena, mislite na vreme

U čemu je štos?


Stvar je u AKCIJAMA. Da, i u svetu PVC i ALU stolarije postoje Akcije tj. vremenski periodi kada se određeni proizvodi  i usluge prodaju po nižoj ceni. Razlozi su uobičajni a najčešći: prelaz iz jedne sezone u drugu kao i ohrabrivanje klijenata koji su finansijski iscrpljeni posle različitih godišnjih događaja kao što su Nova godina, godišnji odmor, sezona slava... Bitno je da se radi, održava dobra reputacija jer nema bolje preporuke od preporuke zadovoljnog klijenta.

E pa dragi moji - upravo smo u mesecu jedne takve akcije koju je promovisala firma Lenaplast. Akcija je počela 15. februara i traje do 15. marta 2018. godine. Pošto je sve u znaku broja 15 onda je i ušteda koju dobijate čitavih 15%! Kako to praktično izgleda? Pa, jednostavno - ako bi u vanakcijskom periodu troškovi bili npr. 1.000 EUR - sada će vas sve ovo koštati samo 850 EUR. 150 EUR stavite u koverticu... pa eto već keša i za deo letovanja.

Ima još...


Akcija nudi i druge pogodnosti u ovom periodu a to su:


  • Gratis uklanjanje i odvoz stare stolarije i 
  • Kupovina na kredit!


Ova druga stavka je posebno interesantna jer pojedine banke daju izuzetno povoljne kredite kada je u pitanju kredit za poboljšanje energetske efikasnosti - tako da vašu novu PVC ili ALU stolariju možete dobiti i na - odloženo. Sjajno, zar ne!

I zato, ako ste planirali da menjate/ugrađujete PVC ili ALU stolariju - sada je pravi trenutak. Neka vas ne brine vreme - timovi završavaju demontažu-montažu u kratkom vremenskom roku od svega par sati (praksa i iskustvo čine čuda!), a savremeni materijali omogućuju da se bez problema i bilo kakve razlike u kvalitetu radi sve do -10 stepeni!

E, sada ste vi na potezu. A mene ako se setite kako sam vam uštedeo novac... pa kupite mi šampitu... slab sam na slatkiše :). Srećno!




1 коментар: