28. 2. 2019.

Idealno vreme za ugradnju PVC stolarije je upravo SADA

Verovatno se pitate zašto baš sada ova tema kada se proleće tek nazire, a prvi topli i sunčani dani rasteruju sivilo kojim smo bili zaogrnuti proteklih meseci.Stvar je jednostavna - ovo je pravi trenutak za one koji su odlučili da menjaju stolariju, pa realno gledano, sve jedno je da li to uradili sada ili za 6 meseci - isti posao se mora obaviti. A ovo je ipak najbolji trenutak jer:

- Lakše je odrediti datum radova:
Činjenica je da je obim posla u građevinskoj struci manji u zimskom periodu uprkos novim materijalima i svim čudima koja su izmislili da bi sezona trajala (gotovo) preko čitave godine. Jednostavno, postoji određena temperaturna granica ispod koje se ne ide. Kako sve to utiče na datum i rok postavljanja npr. PVC prozora? Većina zainteresovanih klijenata će čekati neki kasni april-maj mesec da bi krenuli sa radovima - tako da na raspolaganju imate vrhunske stručnjake koji će vam posvestiti maksimalnu pažnju i to najčešće u, po vama, željenim vremenskim okvirima.

- Za manje novca - više: Akcijski popusti:
Nedelje pred proleće su pune različitih praznika: Dan žena, Prolećna ravnodnevnica, Dan ovoga, Dan onoga... Kao rezultat - lako se može naći akcijski popust što praktično gornjoj priči daje još jednu prednost - finansijsku. Recimo, firma PVC i ALU stolarija Lenaplast daje popust od 15% koji važi do 1. aprila. Ova cifra svakako nije mala - i praktično neke od dodatnih elemenata (komarnici, podprozorske daske i sl.) - dobijate gratis. Zgodno zar ne? A tu su još i gratis demontaža i odvoz stare stolarije kao i mogućnost plaćanja kreditima za energetsku efikasnost.

- Sagledavanje stanja:
Zima (naročito sa dosta snega - kao ova prošla) - pokazala je "slabe tačke" vaše postojeće stolarije. I zato je najbolje ući u poslove dok su još uspomene sveže, jer, ruku na srce, kada uđemo u tople dane, već posle dve nedelje zaboravićemo i kako je duvalo kroz prozore i vrata i koliki su bili računi... sve dok se opet, tamo na jesen, ne nazre ista priča...

- Psihološki momenat:
Završite poslove sada i jedna briga manje - više ćete uživati u danima koji dolaze. Narodna poslovica: Ono što možeš učiniti danas - ne ostavljaj za sutra - u ovakvim slučajevima se pokazuje u pravoj jasnoći.

Zato, ne zaboravite, SADA je najbolji trenutak, a koristi od ovakve jedne - za neke možda preuranjene akcije - biće vam više nego vidljivi (i vizuelno i finansijski) veoma brzo.

1 коментар:

  1. Pazite na montažu stolarije. Ne treba štedeti na prozorima ali ne treba štedeti ni na majstorima koji rade instalaciju. Ukoliko se ona loše odradi posledice znaju da budu nesagledive, i onda džaba vam skupa stolarija, niste ništa uradili

    ОдговориИзбриши